FSC

Leather and the Likes v/ Another Jensen er FSC® certificeret


Spørg efter vores FSC certificerede produkter - eller kig efter mærket.

 

Hvorfor FSC® certificeringen?

Vi er måske en lille virksomhed, men vi drømmer STORT. Bæredygtighed er ikke bare et tomt ord for os. Gennem FSC® certificeringen kan vi dokumentere og sikre vores bæredygtige vej. Se efter produkter hvor FSC® mærkerne fremgår.

 

Sammen kan vi bremse klimaforandringerne og sikre skove fulde af liv for fremtidige generationer. Gennem skovcertificering er FSC® med til at sikre gode forhold for biodiversitet, vandmiljø, oprindelige folk og skovarbejdere over hele verden samt at udbrede demokrati og uddannelse lokalt. Samtidig sikrer FSC, at skovarealet er det samme generation efter generation og forhindrer afskovning. Det betyder, at FSC bidrager direkte eller indirekte til 14 ud af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og den grønne omstilling.

 

Om FSC® certificerede produkter

•   Når du køber FSC®-mærkede produkter, er du med til at sikre gode sociale vilkår og biodiversitet i skove verden rundt.

•   FSC® sikrer, at træ og andre materialer fra skoven kommer fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder.

 

Hvad betyder FSC® certificerede produkterfor dig som kunde?

Kontrollen af FSC®-certifikater foregår ved, at certificeringsorganerne tjekker, at de certificerede skove lever til FSC’s skovstandard, og at de certificerede virksomheder har interne sporbarhedssystemer, der sikrer, at produkter, der sælges/produceres som FSC, er lavet af FSC-certificerede og andre kontrollerede materialer. 

 

group_work Cookiesamtykke