Influencere samarbejde

Influencer/blogger samarbejde

Skal vi samarbejde?

Leather and the Likes v. Another Jensen søger influencere eller bloggere til et (potentielt) samarbejde. Vi er et lille brand under vores virksomhed, der hedder Another Jensen, hvis kerneforretningen er indenfor laserskæring og gravering.

Selvom vi er et lille brand, er integritet super vigtig. For os er "keep it real" vejen frem i den måde vi køre forretning på. Derfor vil det være optimalt at du som influencer eller blogger også har "keep it real" tilgang i dit materiale. Hvad indebærer det spørger du måske? Vi ser gerne, at din personlighed shiner igennem i dit feed, da vi tror rigtig meget på autenticitet.

Så hvis du kan se dig selv i et eller flere punkter, prik os gerne så finder vi noget ud af sammen.

Vi ser gerne du:

⁃ Er autentisk i den måde du laver content på. Naturligvis elsker og nyder du at lave content og man kan se din personlighed kommer igennem.

⁃ Du har minimum 1000 følgere på din Instagram og har en åben profil. Bemærk venligst, som udgangspunkt giver vi ikke penge i betaling, men vi sender et produkt som du derefter beholder eller et gavekort, så du kan frit vælge de produkter du ønsker. Vi finder ud af sammen hvilket produkt der kan være interessant for dig og dine følgere går op i. Men hvis du har en kæmpe stor følgeskar, og vi finder din profil interessant som passer perfekt i vores forretning, kan et honorar kommer på tale.

Vi har kun få krav, som du SKAL følge:

  • Samarbejde med os, be it GIVE AWAY eller reels, opslag skal der altid markeres med "reklame", "annonce", "Ad" i første sætning allerhelst. Det er IKKE tilstrækkeligt at markere med "betalt partnerskab" (Jf. forbrugerombudsmand om skjult reklame)
  • Vi forventer at vores samarbejde i form af opslag, story, reel eller GAW forbliver i dit feed (altid). Derfor er det vigtigt at du faktisk godt kan lide vores produkter.

Samarbejde kan også finde sted i form for GIVE AWAYS. Leather and the Likes står for præmien og du afholder en GIVE AWAY.

Lyder det som noget for dig, så sender da en mail til os med screenshot af din statistik. Vi venter meget gerne på den rette samarbejdspartner.

Influencer - Karina NymannInfluencer - Tanja

group_work Cookiesamtykke