Vi er Leather and the Likes

Året var 2020 da Leather and the Likes v. Another Jensen så dagens lys. Corona hærgede hele verden, og netop under nedlukningen blev Leather and the Likes stiftet.

Vi er måske en lille virksomhed, men ambitionerne er store. Fra start har det været klar for os at vi skulle gå den mere bæredygtig vej, derfor startede virksomheden med at indkøbe genbrugslæder fra forskellige genbrugsbutikker der støtter gode formål. På den måde synes vi, at vi er med til at bidrage til både samfundet og miljøet.

Udover genbrugslæder fører vi også andre produkter, som alle har en grøn vinkel, bl.a. kork som vi køber fra vores leverandør i Portugal. Kork har utrolig gode egenskaber: Den er nemlig vandafvisende og da barken bliver høstet hvert 9. år og træet får lov til at gro videre, bliver kork egen ved med at optage CO2.

Det startede med kork nøgleringe som vi selv fremstiller på eget værksted i Horsens. Nu forhandler vi også andre kork produkter såsom, tasker, kasketter, punge, forklæder, m.v. Vi har masse andre produkter såsom vægdekorationer i bambus og birk. Og vi er per 23/6-2022 blevet FSC® certificeret, hvilket er din garanti for at træet kommer fra et ansvarligt skovbrug. Spørg efter vores FSC produkter eller kig efter mærket.

Bemærk: Kun produkter mærket med FSC mærket er FSC certificeret. 

FSC

_____________________________________________________________________

_____________________________________________________________________

BAG KULISSEN

Lasse Jensen - indehaver af Leather and the Likes v. Another Jensen             

Lasse kan kontaktes på:

hello@leatherandthelikes.dk eller lasse@anotherjensen.dk

OM LASSE

Hej, jeg hedder Lasse. Født i Silkeborg og voksede op i en lille landsby Vinderslev nær Kjellerup. Jeg er den anden del af Leather and the Likes og Cutteriet v. Another Jensen. Mens Dian står for salg, markedsføring og kundeservice, er det mig der står for design og produktion. Dine ordrer bliver lavet når jeg har fyraften fra mit dagsjob. Jeg er uddannet arkitekt Cand. Arch. fra Aarhus Arkitektskolen og arbejder til daglig som industrial designer på en virksomhed i Horsens. Jeg er gift med Dian, som til daglig driver vores virksomhed. Og når vi ikke er på arbejde, elsker vi at bruge tiden sammen med vores børn, Malthe og Bertil. Vi er måske en lille familie virksomhed, men vi drømmer STORT og er drevet af professionalisme. Vi vil gerne være en troværdig virksomhed, som du kan stole på. Vi betjener private såvel som erhvervskunder.

Mvh Lasse Jensen, Cand. arch. // Indehaver

Vær social på Linkedin

dnj@anotherjensen.dk

Dian kan kontaktes på:

hello@leatherandthelikes.dk eller dnj@anotherjensen.dk

Tlf. +45 42403789 (Mandag - Fredag kl. 9-14)

OM DIAN

Jeg hedder Dian Natalia Jensen. De fleste kalder mig bare Deedee. Jeg kommer oprindelig fra Java, Indonesien og flyttede til Danmark i 2010. Så nu er det snart 12 år siden. Jeg er 35 år, mor til to skønne børn Malthe og Bertil (som iøvrigt også hedder Java til mellemnavne opkaldt efter den ø deres mor stammer fra). Jeg er uddannet Cand. Mag. fra Aalborg universitet og bor på Bøghsgade 2 i Horsens, hvor du også finder vores andet showroom og pickup point. Sammen med min mand, Lasse, driver vi virksomheden Leather and the Likes v/ Another Jensen. Lasse står for design og produktion mens jeg står for salg, kommunikation og kundeservice . Lasse har et fuldtidsarbejde ved siden af vores virksomhed, så han er her mest aftener og weekender. Det er mig du kommer til at møde om dagen. Vi har valgt at beskæftige os med primært genbrugslæder/restlæder, portugisisk kork og bambus fordi vi synes de er ret specielle og ikke for mainstream samt de er mere bæredygtige alternative materialer, hvor vi får muligheden at lave nogle unikke og spændende produkter. At være selvstændig er en drøm der går i opfyldelse. Min livsfilosofi er, at der skal være balance mellem arbejde og privatliv.

Mvh Dian Natalia Jensen, Cand. mag. // Medstifter og kundeservice private såvel som erhvervskunder

Vær social på Linkedin

group_work Cookiesamtykke