Genbrug er guld - Genbrug er det nye sort!

Har du hørt om Leather and the Likes? Hvis dit svar er nej, er det helt i orden. For det er ganske rigtigt, vi er et nyt firma startende medio Maj 2020. Men en ting er sikker, for selvom vi er the "new kid on the block" har vi altså kæmpe ambitioner. En af de ambitionerne er, at vi i vores produktudvalgt udelukkende har genbrugs og overskudslæder. På den måde synes vi, at vi ikke bidrager til yderligere læder produktion.

Derfor når du køber vores produkter, så er du med til at støtte disse gode formål 

Leather and the Likes stammer fra vores kærlighed til genbrug. Herhjemme hos os elsker vi genbrug rigtig meget, for vi netop ikke er til "køb og smid-væk" kulturen. Det er både godt for miljøet og moderne at genbruge. Oven i købet får du også et produkt, der allerede er fyldt med charme og patina. Og vidste du, at vi faktisk køber vores genbrugslæder hos genbrugsbutikker som støtter gode formål? Derfor når du køber vores læderprodukt, støtter du også disse gode formål. Overskudslæderet får vi bl.a fra rester af produktionen fra f.eks: gymnastiskredskaber eller private donation, fra folk som synes de ikke længere kan bruge læder jakker eller rester. Hvad gør vi så hos Leather and the Likes? Vi giver læderet et nyt liv, forvandler dem til noget særligt og forlænger dermed dets levetid. Vil du være med ombord?

GAVE TIL HAM eller HENDE DER HAR ALT

En personlig gave behøver ikke koste en bondegård? Er vi enige om det? På vores webshop Leather and the Likes, finder du forskellige gaveidéer til manden og kvinden der har alt? Din tilfredshed er alfa og omega og hos Leather and the Likes, er vi specialister i at give en personlig service og betjening. 

HVEM ER VI?

Dansk webshop med adresse i Horsens Vi er en webshop med adresse i Horsens, som specialiserer sig i at lave unikke, personlige og bæredygtige produkter i 100% genbrugslæder og kork. Men vi sælger også produkter i bambus, skiffer og 100% genanvendt og genanvendtligt akryl/plexiglas fra Greencast. Vores produktion foregår fortrinsvis på en lasercutter, hvorpå vi kan skære og gravere i de fleste materialer. Vi bruger udelukkende el fra vindmøller for ikke at udlede unødigt CO2. Udover selv at fremstille produkterne, tilbyder vi også en laserskæring service f.eks: i plexiglas og krydsfineren til dig, der elsker at lave et DIY projekt eller har brug for et emne til professionelt brug.

Billederne er ALTID uredigerede

Når vi får taget billederne af vores produkter, er de altid uredigerede. Det du ser, er så tæt på virkeligheden som overhovedet muligt. Vi mener at naturprodukter er smukke som de er uden filter.

Har du spørgsmål eller noget andet i tankerne, men er i tvivl om vi kan få realiseret din idé, så skriv til os. Du kan fange mig på flere måder: 

Facebook

Instagram

Email: hello@leatherandthelikes.dk 

Chatfunktion på webshoppen 

Telefon: 42403789 

For henvendelser vedr. firmagaver, send os venligst en mail hello@leatherandthelikes.dk 

KÆRLIG HILSEN, DIAN NATALIA JENSEN (PS: de fleste kalder mig bare Deedee)

Medejer -  Leather and the Likes

VIDEO VEJLEDNING Sådan bruger du vores konfigurator på webshoppen www.latl.dk

group_work Cookiesamtykke