Vi er Leather and the Likes

Året var 2020 da Leather and the Likes så dagens lys. Corona hærgede hele verden, og netop under nedlukningen blev Leather and the Likes stiftet. Vi er måske en lille virksomhed, men ambitionerne er store. Fra start har det været klar for os at vi skulle gå den mere bæredygtig vej, derfor startede virksomheden med at indkøbe genbrugslæder direkte fra Røde Kors sorteringsanlæg her i Horsens. På den måde synes vi, at vi er med til at bidrage til både samfundet og miljøet.

Udover genbrugslæder og restlæder, fører vi også andre produkter, som alle har en grøn vinkel, bl.a. kork som vi køber fra vores leverandør i Portugal. Kork har utrolig gode egenskaber: Den er nemlig vandafvisende og da barken bliver høstet hvert 9. år og træet får lov til at gro videre, bliver kork egen ved med at optage CO2. Det startede med kork nøgleringe som vi selv fremstiller på eget værksted i Horsens. Nu forhandler vi også andre kork produkter såsom, tasker, kasketter, punge, bælter, m.v.

_____________________________________________________________________

_____________________________________________________________________

BAG KULISSEN

Lasse Jensen - indehaver af Leather and the Likes v. Another Jensen             

OM LASSE

Uddannet arkitekt Cand. Arch. fra Aarhus Arkitektskolen med 18 års erfaring som industrial designer. Erfaringerne har gjort, at Lasse har en dybdegående forståelse af designprocessen og æstetikken bag produkterne hos Leather and the Likes.

Med venlig hilsen,

Lasse Jensen, Cand. Arch

Medgrundlægger og medejer

[email protected]

Vær social på Linkedin


dnj@anotherjensen.dk

OM DIAN

Jeg hedder Dian, er født og opvokset på Java, Indonesien. Nærmere bestemt fra Surabaya, Indonesien anden største by. Jeg er en gammel PR kending, uddannet indenfor Corporate Communication og har arbejdet indenfor hotel branchen, så jeg ved med sikkerhed, hvad begrebet kundeservice indebærer.
Når du kontakter os, vil det som udgangspunkt altid mig du træffer. Vi betjener både privat og erhvervskunder.

Jeg kan kontaktes på:

[email protected] eller [email protected]

Tlf. +45 42403789 (Telefontid Mandag - Fredag kl. 10-16)

Med venlig hilsen,

Dian Natalia Jensen, Cand. Mag.

Medgrundlægger og medejer

Vær social på Linkedin

Du finder os på:
Horsens Banegård Banegårdsgade 3, 8700 - Horsens
Lige overfor 7-Eleven

ÅBNINGSTIDER:
Mandag: LUKKET
Tirsdag-Fredag kl. 10-16

Weekender og helligdage: Åbent efter aftale og når vi er på værkstedet. Se opdaterede åbningstider på vores Facebook eller Instagram

Den nye butik og værksted inde på Horsens Banegård

group_work Cookiesamtykke