Vi er Leather and the Likes

Året var 2020 da Leather and the Likes v. Another Jensen så dagens lys. Corona hærgede hele verden, og netop under nedlukningen blev Leather and the Likes stiftet.

Vi er måske en lille virksomhed, men ambitionerne er store. Fra start har det været klar for os at vi skulle gå den mere bæredygtig vej, derfor startede virksomheden med at indkøbe genbrugslæder direkte fra Røde Kors sorteringsanlæg her i Horsens. På den måde synes vi, at vi er med til at bidrage til både samfundet og miljøet.

Udover genbrugslæder og restlæder, fører vi også andre produkter, som alle har en grøn vinkel, bl.a. kork som vi køber fra vores leverandør i Portugal. Kork har utrolig gode egenskaber: Den er nemlig vandafvisende og da barken bliver høstet hvert 9. år og træet får lov til at gro videre, bliver kork egen ved med at optage CO2. Det startede med kork nøgleringe som vi selv fremstiller på eget værksted i Horsens. Nu forhandler vi også andre kork produkter såsom, tasker, kasketter, punge, bælter, m.v.

Vi fremstiller FSC® certificerede træprodukter såsom vægdekorationer i bambus, birk og egefinér. Og vi er per 23/6-2022 blevet FSC® certificeret, hvilket er din garanti for at træet kommer fra et ansvarligt skovbrug. Spørg efter vores FSC produkter eller kig efter mærket.

 

Bemærk: Kun produkter mærket med FSC mærket er FSC certificeret.

FSC

_____________________________________________________________________

_____________________________________________________________________

BAG KULISSEN

Lasse Jensen - indehaver af Leather and the Likes v. Another Jensen             

Lasse kan kontaktes på:

hello@leatherandthelikes.dk eller lasse@anotherjensen.dk

OM LASSE

Hej, jeg hedder Lasse. Født i Silkeborg og voksede op i en lille landsby Vinderslev nær Kjellerup. Jeg er stifter af Leather and the Likes og Cutteriet v. Another Jensen. Jeg står for design og produktion. Dine ordrer bliver lavet når jeg har fyraften fra mit dag job. Jeg er 43, uddannet arkitekt Cand. Arch. fra Aarhus Arkitektskolen og arbejder til daglig som industriel designer på en virksomhed i Horsens. Vi er måske en lille virksomhed, men vi drømmer STORT og er drevet af professionalisme.

Mvh Lasse Jensen, Cand. arch. // Indehaver

Vær social på Linkedin

 

dnj@anotherjensen.dk

Dian kan kontaktes på:

hello@leatherandthelikes.dk eller dnj@anotherjensen.dk

Tlf. +45 42403789
(Mandag - Fredag kl. 9-14)

OM DIAN

Jeg hedder Dian Natalia Jensen. Jeg kommer oprindelig fra Java, Indonesien og flyttede til Danmark i 2010. Jeg er uddannet Cand. Mag. fra Aalborg universitet og sammen med min partner, Lasse, driver vi virksomheden Leather and the Likes v. Another Jensen. Jeg står for salg, kommunikation og kundeservice. At være selvstændig er en drøm der går i opfyldelse. Min livsfilosofi er, at der skal være balance mellem arbejde og privatliv.

Mvh Dian Natalia Jensen, Cand. mag. // Medstifter og kundeservice private såvel som erhvervskunder

Vær social på Linkedin

 

group_work Cookiesamtykke