Unik nøglering i 100% genbrugslæder eller restlæder m. tekst på en side
Vores DITLEV model er en ægte klassiker og er vores bedst sælgende nøglering. Str. 10 x 1,8 cm

Alle vores lædernøgleringe er fremstillet enten i genbrug eller restlæder. Derfor kan du gå rundt med den med en god samvittighed. Da vi udelukkende bruger genbrug og restlæder i vores produktion, er udvalget af læder aldrig ens i vores beholdning. Men det er også det, der gør nøgleringen mere spændende. Den er meget unik, da ud af et læderstykke kan vi tit og ofte kun lave max. 4 nøgleringe.

Der kan kun vælges enten i uspecificeret sort eller uspecificeret brun, de populære farver som vi sælger mest. Ønsker du en specifik farve andet end sort og brun, skriv venligst til os - så vi kan tjekke dem i vores beholdning.  

SÅDAN BESTILLER DU:

  • Skriv din tekst i felt og ønske til skrifttype (hvis du har). Skriv venligst teksten, som du ønsker det. Om det er så BLOKBOGSTAVER, kun forbogstav der er stort, eller alle med små bogstaver. F. eks: JEG ELSKER DIG, eller Jeg elsker dig, jeg elsker dig. 
  • Emojis, symbol, tegn kan du skrive i parentes "(hjerte symbol)" så skal vi nok forstå det. F.eks: JEG ELSKER DIG (hjerte)
  • Vælg lædertypen, om det er uspecificeret brunt eller sort læder
  • Vælg din metalring farve: Vi har gun metal/mørk, messing, guld og sølv
  • Har du yderligere instruktioner til os, skriv venligst dette på "kommentar til din ordre" felt

I et andet felt, kan du skrive, hvis du har et ønske til en bestemt skrifttype. Hvis ikke du har en bestemt skrifttype, så vælger vi den skrifttype som vi vurderer vil passe bedst til det læderstykke. Du kan f.eks.: skrive i feltet "maskulin skrifttype", "feminin skrifttype” eller en bestemt skrifttype, så forsøger vi at imødekomme dit ønske. Til maskulin skrifttype, bruger normalt ARIAL BLACK, som er tyk skrift. 

Billederne er eksempler af de nøgleringe vi har fået lavet gennem tiden. Siden begyndelsen af 2022 har vi fået nye skruenitter med logo på. 

OBS: mht tekst anbefaler vi max. 30 karakterer på forsiden, som vi kan lave på to linjer. Jo færre karakterer jo større og tydeligere skrift kan vi lave. 

 

5 Varer

Unik nøglering i 100% genbrugslæder eller restlæder m. tekst på en side

149,00 kr.
Inkl. moms

Unik lædernøglering med tekst i genbrug eller restlæder DITLEV model Str. 10 cm (incl. ringen) x 1,8 cm i bredden

Varetilpasning

  • Maks. 250 tegn
  • Maks. 250 tegn
GenbrugslæderMetal

Antal
På lager

Kundeservice

Mængderabat

Antal Enhedsrabat Du sparer
5 10% Op til 74,50 kr.
10 20% Op til 298,00 kr.
25 25% Op til 931,25 kr.
50 30% Op til 2.235,00 kr.
100 35% Op til 5.215,00 kr.
259 40% Op til 15.436,40 kr.
500 45% Op til 33.525,00 kr.
group_work Cookiesamtykke