Horsens Banegård butik og værksted

Hey Horsens,

Vi er super spændte over at kunne fortælle jer, at vi nu har åbnet vores helt nye butik og værksted, inde på Horsens Banegård. Det er virkelig en stor milepæl for os, fordi det betyder, at vi nu er endnu tættere på jer, vores fantastiske kunder, hvor vi kan dele vores passion for kreativitet og kvalitet på en endnu mere personlig måde.

Når du træder ind i vores hyggelige butikslokaler, kan du straks mærke den unikke atmosfære og varme velkomst. Her finder du alt fra vores utroligt smukke korktasker og punge til de mest charmerende tilbehør og hjemmeindretning såsom bykort og vægdekorationer, alt sammen lavet med masser af kærlighed og omhu.

Men det bliver endnu bedre! Fra vores butik kan du kigge direkte inde på vores værksted, hvor hvis du er heldig, kan du se direkte, hvordan din vare eller varerne generelt bliver produceret. Arbejdende værksted it is!

Uanset om du leder efter noget specielt til dig selv eller en helt særlig gave til en ven, så er vores butik og værksted det perfekte sted at udforske og lade dig inspirere. Vi kan slet ikke vente med at byde dig velkommen og dele vores passion med dig!

Så kom forbi og besøg os på Horsens Banegård - lad os sammen skabe nogle uforglemmelige øjeblikke med vores unikke og eksklusive produkter, hvor de fleste er fra vores eget værksted. Husk, at vi også tilbyder laserskæring og graveringsservice til både privat og erhvervskunder.

Vi ses!

En lækker ny butik med kork og bambus produkter

Kork taske og udskåret bykort i træ

  • Hovedadresse:

  • Leather and the Likes Banegårdsgade 3 (inde på banegården lige overfor 7 Eleven) 8700 - Horsens

  • ÅBNINGSTIDER:
  • Mandag: LUKKET
    Tirsdag-Fredag kl. 10-16
  • Lørdag-Søndag og helligdage: åbent efter aftale og når vi er på værkstedet. Se opdaterede åbningstider på enten Instagram eller Facebook
  • Showroom og afhentningssted i Horsens Midtby:

  • Leather and the Likes Bøghsgade 2 Horsens, Danmark

IMG_1205_800x800.jpg

HENT, NÅR DET PASSER DIG På Bøghsgade 2 i Horsens har vi et andet "showroom", hvor du også kan hente din bestilling med en personlig kode (du får koden før afhentning), som kan bruges hver eneste dag incl. weekender og helligdage fra 7-20.

group_work Cookiesamtykke